El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament assegura que el 'columpio' on va caure la xiqueta dissabte no té cap deficiència estructural

Zona de jocs infantils a Cervantes, lloc de l'incident.

La Policia Nacional ha iniciat una investigació per esbrinar les causes de l'incident.

L'incident tingué lloc el dissabte 6 d'octubre en la zona de jocs infantils del parc de Cervantes. La jove de 13 anys es manté des d'aleshores hospitalitzada en la Unitat de Cuidats Intensius (UCI) de l'Hospital General d'Alacant amb un fort edema al cap.

Segons la informació facilitada la jove estaria jugant amb un dels gronxadors de grans dimensions amb forma de roda de camió en el moment de la caiguda, la causa de la qual encara es desconeix.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, confirma que la Policia Nacional ha iniciat una investigació per conèixer les causes de l'incident, entre les quals ja està descartada una possible deficiència estructural del 'columpio'. 

A hores d'ara, la xiqueta es troba ingressada en l'Hospital General d'Alacant amb un diagnòstic d'extrema gravetat. Fins a la capital alacantina hauria sigut traslladada al llarg del cap de setmana, després que la unitat del SAMU que la va atendre en Cervantes la traslladara en primera instància a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi amb un fort edema al cap.