El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament busca finançament per a 4 projectes turístics

La regidora de Turisme, fent ús del sistema d'interpretació per a persones sordes.

L'import total presentat correspon a 122.777 € del quals es pot aconseguir fins al 55%.

La Junta de govern local ha aprovat recentment quatre expedients per a la sol·licitud de quatre subvencions a Turisme Comunitat Valenciana dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques.

La primera subvenció pertany a l'apartat d'"Inversió en adequació i millora dels recursos i serveis turístics". La sol·licitud és per a la realització d'una aplicació per a dispositius mòbils capaç de mostrar a través de realitat augmentada el model de la muralla medieval de la ciutat d'Alcoi. El pressupost total previst per a aquesta actuació és de 12.100 €.

La segona s'inclou en l'apartat de "Seguiment del Certificat 'Q' de Qualitat Turística". L'objecte d'aquesta és l'Auditoria de certificació i el pagament a l'Institut per a la qualitat turística espanyola el cost de la qual ascendeix a 790 € i la impressió de material promocional, la qual cosa suposa 18.900 €. El pressupost total de l'actuació és de 19.723 €.

La tercera subvenció estarà destinada a l'"Impuls de la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana", i més concretament al suport a la campanya de publicitat de les festes de Moros i Cristians d'Alcoi. El total de les actuacions suposa una despesa global de 58.643 €, corresponents a 43.863 € a la promoció i 14.779 € a l'organització. L'última serà per al "Suport a la prestació de serveis turístics".