El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament busca l'origen d'una fuita al clavegueram de la zona del riu Riquer

Compromís Alcoi alerta d'una fuita per on vessa aigua del clavegueram, just entre el Riu Riquer i l'inici del Camí la Murtera. Des del consistori asseguren que són coneixedors i busquen l'origen. Compromís reclama celeritat.

Des de fa unes setmanes els veïns de la part pròxima al Col·legi Santa Anna conviuen amb les olors generades per una fuita al clavegueram de la zona. La fuita per on raja l'aigua ha generat un toll d'aigua estancada, origen de l'olor, ubicat entre el vessant del riu Riquer i l'inici del Camí la Murtera.

L'accés a la zona evidencia una notòria acumulació d'aigua, que en contacte amb el terreny ha generat una superfície pantanosa. Si bé és cert que la vegetació acumulada no permet identificar la fuita, es pot apreciar clarament el so de l'aigua rajant.

El regidor de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, alerta de la situació i assegura que han rebut queixes dels veïns. A més a més Ivorra es mostra preocupat per si hi ha vessament al Riu RIquer. Màrius Ivorra diu que  "és un desastre i una poca vergonya en el temps en l'època en què vivim, que els veïns estiguen tragant les olors", i reclama una obra d'urgència. 

Per la seua banda, el regidor d'Obres, Jordi Martínez, indica que l'Ajuntament treballa en aquest assumpte. "Ja fa un temps que ens trobem assabentats de la fuita. Hem estat netejant la zona de canyes i matolls per tal d'identificar el punt exacte des d'on raja l'aigua".