El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament canviarà el paviment de la pista de futbol sala de Caramanxel

L'actual pista és de gespa artificial.

Aquesta fou la proposta més votada per la ciutadania en els Pressupostos Participatius de 2018.

La pista de futbol sala del poliesportiu Juan Agudo Garat (a la Zona Nord) canviarà la seua actual superfície de gespa artificial per un altre material més adient per a les modalitats esportives que allí es practiquen. Les obres s'han licitat per valor de 70.000 €, i s'espera que puguen començar en estiu.

Els plans de la regidoria d'esports contemplen que el contracte es puga adjudicar durant els pròxims mesos i que les obres puguen estar acabades abans de setembre, quan comença la temporada de la lliga de futbol sala. La duració de l'actuació és de 8 setmanes. El marcatge de les línies sobre el paviment col·locat serà de futbol sala, handbol i voleibol.

Cal recordar que la pista actual és de gespa artificial, una superfície que, segons informen des de l'Ajuntament "no és la més adequada per als esports que allí es realitzen, i que els mateixos jugadors al·leguen que provoca més lesions entre els usuaris que altres materials".

El regidor d’esports, Alberto Belda, recorda que la proposta la "van votar els alcoians, el que demostra l’interés dels usuaris en millorar aquesta pista, una infraestructura que tots sabem que és important per a promocionar l’esport de base".