El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament contracta 7 persones desocupades majors de 30 anys

Facebook Obres i Serveis

El pla Avalem Experiència és una estratègia del Consell per a millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades d'almenys 30 anys per a la realització d'obres o serveis d'interés general.

L'Ajuntament d'Alcoi ha contractat a set persones a través d'una subvenció de 108.000 € del Programa Avalem Experiència. Es tracta de persones desocupades, majors de 30 anys, que treballaran en la realització d'obres i la prestació de serveis municipals.

Els perfils professionals contractats a través d'aquesta subvenció són: 1 Oficial d'obra, 1 Oficial de Jardineria, 2 Oficials Repoblares, 1 Oficial Electricista i 2 Operaris de Jardineria. La duració dels contractes serà de quasi 7 mesos. S'incorporen durant el mes de desembre i finalitzaran el 30 de juny de 2020. I

Les actuacions que exerciran se centraran a la realització d'obres o serveis d'interés general com a treballs forestals, revaloració d'espais públics i urbans de la ciutat i manteniment i millora dels parcs, zones verdes i vies públiques d'Alcoi.

El regidor d'Ocupació i Empresa, Alberto Belda, reconeix que aquest programa suposa "una segona oportunitat per als alcoians i alcoianes que volen treballar. A la satisfacció de trobar treball se suma, a més, saber que la tasca que realitzen serveix per a millorar la seua ciutat”.