El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament contractarà 13 persones amb un taller de turisme mediambiental

Estació d'albirament d'ocells / Facebook Medi Ambient Alcoi

Les persones interessades en participar en aquest taller hauran d'anar a les oficines del servei Labora per a realitzar la seua sol·licitud.

El Consell ha atorgat a Alcoi una subvenció de 232.000 € a destinar en un taller que permetrà contractar 13 persones majors de 25 anys que es troben a l'atur. Es tracta d'un taller enfocat a formar professionals en l'àmbit del turisme mediambiental, i que oferirà als seus participants un contracte d'un any.

El taller estarà dirigit a 10 alumnes-treballadors i a més comptarà amb 1 director (jornada completa), 1 docent (jornada completa) i 1 auxiliar administratiu (mitja jornada). El Programa Taller d'Ocupació que es portarà avant és el Projecte ‘Turisme de Naturalesa: Birdwatching i Itineraris Interpretatius en el Medi natural d'Alcoi’, comprés dins de l'especialitat ‘Promoció Turística Local i Informació al Visitant’.

Els treballs a realitzar consisteixen a començar una oferta de turisme de la natura, oferint amplis recursos naturals que ofereix el terme municipal d'Alcoi, a través dels diferents itineraris interpretatius i els punts d'observació d'ocells existents.

Alhora que es forma a través del certificat de professionalitat a persones per a poder oferir un servei d'interpretació de la naturalesa i birdwatching, obrint una via d'ocupació en la zona fins ara molt poc representada.

Les persones interessades en participar en aquest taller, que es portarà avant en les instal·lacions homologades del Centre Cervantes Jove i en diferents espais naturals del nostre entorn, hauran d'anar a les oficines del servei Labora a realitzar la sol·licitud.