El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Agres podria ser del PP perquè un regidor del PSOE se'n va de creuer i no pot assistir al plenari de constitució

Si no canvia el viatge, el govern serà del PP

Errada de càlcul? Situació surrealista? El cert és que Compromís podria perdre aquest dissabte l'alcaldia perquè un regidor del PSOE no pot assistir a donar-li suport. Està de creuer.

Costa de creure, però és cert. Un regidor del PSOE d'Agres, peça bàsica i fonamental perquè el govern de la localitat recaiga en mans de Compromís, no podrà votar aquest dissabte en el plenari de constitució de la corporació municipal. Se'n va de viatge a Escandinàvia, i per tant no pot estar present i no pot votar a Josep Manel Francés, actual alcalde per Compromís.

Com que aquest partit va traure 3 regidors, els mateixos que el PP, el vot del PSOE és fonamental. Si no acudeix, a hores d'ara no se sap cert, l'alcaldia recaurà en mans del PP i María García serà l'alcalde.


Des del consistori, Josep Manel Francés (actual alcalde) ha intentat canviar l'hora del plenari per a les dotze i un minut de la matinada de dissabte, però el PP ha recorregut la decisió i li han donat la raó perquè els funcionaris tenen un horari concret: de 9 a 20 hores, però no a les dotze de la nit.