El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi activa el protocol pel fred

Se suspén la neteja amb aigua de carrers, per evitar fer gel; i estan preparats per a tirar sal tot que asseguren que no es preveuen gelades a la ciutat.

Alcoi està en alerta groga per baixes temperatures. De fet a les nostres comarques s'ha notat el fred i les previsions alerten de possible neu en els pròxims dies.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi informen que han activat el protocol per fred, tot i que en el nivell groc d'alerta no és necessari. "El perill és baix, però els béns i la població vulnerables o en zones exposades als fenòmens meteorològics adversos podrien patir alguns impactes, per la qual cosa l'Ajuntament d'Alcoi ha activat el protocol corresponent davant tal situació".

Així, s'ha suspés l'ús d'aigua en la neteja de carrers per evitar que faça gel i la gent rellisque. També està preparat el dispositiu per a tirar sal en carrers i voreres tot i que, segons apliquen, no s'esperen gelades. I des de la passada setmana davant el fort vent, l'alberg de Creu Roja ofereix atenció les 24 hores, i així seguirà mentre hi haja alguna alerta meteorològica.