El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi anuncia les obres de la nova comissaria per abans que acabe l'any

La placeta de les Xiques acollirà la segona comissaria d'Alcoi
L'Ajuntament destaca el fet que Alcoi comptarà amb dos comissaries sense ser una gran ciutat

El regidor de seguretat Raül Llopis diu que serà "un fet històric" que Alcoi siga "de les poques ciutats valencianes que sense ser gran ciutat tinga dues comissaries". L'Ajuntament té previst invertir 80.000 euros en aquestes obres. La comissaria del Perú es quedarà per a detencions i denuncies, i la nova comissaria acollirà els tràmits administratius com renovació de DNI o passaport.

"El primer semestre de 2018 tindrem comissaria al centre d'Alcoi". Així de segur es mostra el regidor de seguretat Raül Llopis després d'anunciar que en dos setmanes s'iniciaran les obres de la segona comissaria de la ciutat a la placeta de les Xiques, en ple centre. Aquesta mateixa setmana el departament municipal de contractació ha iniciat els tràmits d'adjudicació i la intenció és que tot estiga en marxa abans que acabe l'any.

La comissaria del carrer Perú es quedaria per a tràmits de detenció i denúncies, i la segona comissaria al centre atendrà tramitacions de DNI i passaports i altres gestions administratives. "Fins i tot, s'estan estudiant nous serveis que també suposaria atraure públic comarcal. Serem de les poques poblacions que sense ser gran ciutat tinguen més d'una comissaria de policia nacional", diu el regidor Raül Llopis.

Llopis vol també destacar que "l'alcalde ha lluitat a tots els despatxos i administracions possibles per impulsar aquesta nova comissaria des del 2014. Primer perquè l'EIGE ens permetera cedir els locals a la policia, després aprovant al plenari la cessió dels mateixos i des d'abans de l'estiu, reunint-se i visitant la comissaria amb els màxims responsables" Durant el passat mes de novembre s'ha especificat la inversió que es necessita, i que s'ha valorat en 60.000 euros per a les obres i 20.000 per a l'equipament, diners que costejarà el consistori "amb partides econòmiques que estan també preparades".