El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi busca 7 operaris de neteja i oficials d'obres i jardins

Un operari municipal treballa en la millora de voreres a la ciutat
Es contractaran durant 4 mesos per a la millora de voreres i parcs de la ciutat

Es contractaran mitjançant el SERVEF, durant un termini de 4 mesos, i per a diferents obres a la ciutat de manteniment de voreres i millora de parcs públics.

L'Ajuntament d'Alcoi posa en marxa dos plans d'ocupació per a contractar 7 persones durant 4 mesos. En concret es busquen oficials d'obra i de jardins i operaris de neteja per tal de millorar voreres i parcs d'Alcoi. Es preveu una inversió de quasi 100.000 euros per a tots els contractes. LA selecció es farà mitjançant el SERVEF, així que cal estar apuntat com demandant d'ocupació.

Un dels plans va dirigit al manteniment de voreres i paviment, amb 45.800 euros d'inversió. En aquest cas es contractaran quatre oficials d'obra per a treballar en les voreres de Batoi, Eixample, Santa Rosa i la part alta del Centre.

El segon pla és per a contractar dos operaris de neteja i un oficial de jardins per treballar en el manteniment de cinc parcs de la ciutat: Batoi, Cantagallet, Romeral, Zona Nord, i el del Riu Riquer. En aquest pla, la inversió per a contractes i material és de quasi 54.000 euros.

El regidor d'obres Jordi Martínez diu que "la reparació de les voreres és una de les principals demandes de la ciutadania. Vam rebre unes voreres amb un manteniment pèssim i a través de diferents actuacions hem solucionat moltes d'elles però encara queda feina per fer. D'altra banda també actuarem als parcs, llocs d'ús intensiu per part de les famílies alcoianes que amb la posada en funcionament de diferents fonts i la inversió en adequar-les, donen un impuls positiu per a la imatge de la nostra ciutat". Jordi Martínez recorda que l'any passat s'arreglaren 1.100 metres de vorera a la ciutat. Pel que fa al manteniment dels parcs, Martínez diu que en els últims 12 mesos s'ha invertit més de mig milió d'euros, en part gràcies a una subvenció de la diputació d'Alacant.