El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi convoca cursets de valencià per a tots els nivells

Centre Cultural d'Alcoi, ubicació del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística

Consulta al web de l'Ajuntament d'Alcoi tota la informació sobre els cursos.

El pròxim dijous 20 de desembre finalitza el termini de matriculació per als cursos de valencià convocats per l'Ajuntament, que cobreixen des del nivell B1 fins al C2. Els cursos tenen una durada de 70 hores, amb dues sessions setmanals, entre els mesos de gener i maig de 2019.

Aquests cursos estan adaptats als programes de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, ja que entre altres coses preparen per a presentar-se als exàmens oficials de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, que és la que expedeix els únics títols administratius de valencià, que són els oficials i vàlids en qualsevol administració (en oposicions i concursos per a accedir a la funció pública valenciana i també en les borses de treball).

Els nivells B1, B2 i C1 són cursos adreçats a persones que ja parlen valencià, però volen aprendre l’expressió escrita i millorar l’expressió oral del valencià. El nivell C2 és un curs adreçat a persones que necessiten aprofundir en aspectes puntuals del valencià. Aquests cursos tenen una durada de 70 hores, amb dues sessions setmanals, i el pagament de la matricula ascendeix fins als 30 € per a tots quatre cursos.

La matrícula s'ha de formalitzar al Gabinet Municipal de Normalització Lingüística (Centre Cultural, av. País Valencià, 1 1r.) de 9 a 14 h.

Què presentar:

  1. Imprés de sol·licitud (inclòs al tríptic dels cursos). Descarrega'l ací.
  2. Justificant de l’ingrés bancari, al compte de l'Ajuntament d'Alcoi al Banc Sabadell: IBAN ES98 0081 0267 8000 0174 0977
  3. Fotocòpia del títol de valencià del nivell anterior al que se sol·licita.