El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi convoca una concentració en condemna de l'assassinat de Planes

Pancarta en la façana de l'Ajuntament. Foto d'arxiu

Serà a les 12 hores a la porta de l'Ajuntament, on es farà un minut de silenci. A València, el Consell ha convocat 3 minuts de silenci a les portes del Palau de la Generalitat.

Tal com ha avançat ARAMULTIMÈDIA, la Guàrdia Civil ha detingut a la parella de la dona morta a Planes com a suposat autor del crim. Les reaccions no s'han fet esperar i les institucions han condemnat aquest crim ocorregut a les nostres comarques.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi convoquen a una concentració de repulsa pels fets. L'alcalde d'Alcoi Toni Francés convida a tota la ciutadania i diu que "esperem que vinga el major nombre de persones possible per a donar suport a la família i mostrar que volem acabar amb aquesta xacra". Serà un minut de silenci a les 12 hores a la porta del consistori alcoià, aquest dimarts 12 de febrer. Toni Francés diu que "des de l'Ajuntament condemnem aquest assassinat i totes les mostres de violència masclista, una autèntica xacra per a la societat. Hem de posar tots els mitjans necessaris per a posar fi a aquest terrorisme contra la dona que està assetjant al nostre país. La dona necessita recursos que la protegisquen i assistisquen en aquests casos".

També des del Consell han condemnat el crim i han convocat una concentració i 3 minuts de silenci a les portes del Palau de la Generalitat, també a les 12 hores.