El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi demana a Conselleria més mesures davant la Covid-19 després de l'increment de casos i l'empitjorament a les residències de majors

Toni Francés ha confirmat "la presència de Covid a la residència San José".

Alcoi demana un "últim esforç" a la ciutadania per tal de no propagar el virus. Després de l'augment de casos, Toni Francés ha demanat a la Conselleria de Sanitat que "que prenga dins de les seues competències totes les mesures necessàries per a reduir la incidència de la Covid-19 a la nostra ciutat".

L'Ajuntament d'Alcoi ha publicat un vídeo a través de les seues xarxes socials després d'algunes notícies aparegudes sobre l'increment de casos de la Covid-19 després de les festes de Nadal. A hores d'ara, totes les activitats per al 4 i 5 de gener no varien. Toni Francés insisteix que "aquest increment està provocant una major pressió assistencial a l'Hospital Verge dels Lliris i a més, tenim tres residències de majors ja amb casos positius. A la situació preocupant d'Emili Sala i del Preventori malauradament hem de sumar també la presència de Covid a la residència San José".


Davant d'aquesta situació l'Ajuntament d'Alcoi ja va prendre fa setmanes totes les mesures de restriccions que estan al seu abast, però també, davant d'aquest increment hem demanat a la Conselleria de Sanitat que prenga dins de les seues competències totes les mesures necessàries per a reduir la incidència de la Covid-19 a la nostra ciutat.

L'alcalde demana responsabilitat individual i "un últim esforç" per "limitar les vostres reunions tant a l'àmbit privat com als espais públics als nuclis de convivència".