El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi denunciarà al local de Santa Rosa on presumptament hi ha hagut sexe explícit i balls sexistes

Frame d'un dels vídeos

Compromís Alcoi critica que s'haja tardat tant en denunciar-ho.

Posarà en mans de la direcció de la Policia Local el cas d'un local d'oci nocturn on aquest divendres s'ha celebrat una Festa amb actuacions pujades de to.

No es parla d'una altra cosa en Alcoi durant aquest dissabte. Els vídeos corren com la pólvora pel Whatsapp. Imatges de joves que mantenen sexe explícit sobre un escenari, balls pujats de to i escenes d'alta càrrega sexista. Tot, la nit que els joves d'Alcoi, la majoria menors, celebraven la popular festa coneguda com el 'nocturn'.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha confirmat a ARAMULTIMÈDIA que procedirà a denunciar a la Policia el local on es va registrar aquesta situació perquè ho investigue.

Comunicat de l'Ajuntament

Davant dels fets produïts en un local d'oci de la nostra ciutat condemnem i rebutgem qualsevol acte d'agressió sexual de proxenetisme, de prostitució i de qualsevol classe d’acció totalment il·legal que es puga dur a terme en qualsevol dels locals de la nostra ciutat.

Anunciem que des de la Direcció de la Policia Local va procedir a posar una denúncia a la Policia Nacional i als estaments legals que corresponguen, amb els vídeos i les imatges d’aquest local, perquè es duga endavant una investigació i se sancionen les responsabilitats oportunes.

 


Crítica de Compromís

Des de Compromís Alcoi, el seu portaveu, Màrius Ivorra, s'ha posat en contacte amb ARAMULTIMÈDIA per condemnar aquests fets i instar al govern municipal a investigar-los, Segons Ivorra, "no entenem que s'haja tardat tant en fer-ho i com hui, dissabte, el local continuarà obert". Diu que s'ha posat en contacte amb Llopis per manifestar-li la seua preocupació pels fets registrats divendres.