El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi dona suport a dos projectes de cooperació internacional

Aroa Pina diu que "entre tots fem una llavor sanitària i social i des de l'ajuntament sempre recolzem aquestes iniciatives",

Representants de Proyde i Kanimambo donen les gràcies a l'ajuntament d'Alcoi pel suport que han donat per a poder dur endavant els seus projectes de cooperació internacional.

Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials, presenta els dos projectes de cooperació internacional que es duen endavant gràcies al suport de l'ajuntament d'Alcoi.

En total han sigut 30.000 €, dels quals 15.000 € han servit per a construir un centre de formació i desenvolupament infantil en Paraguay concretament en Capiibary, i 14.158,33 € s'han destinat a l'Hospital, El Carmelo en Mozambique per a la reparació d'equips de panaderia per tal que persones puguen treballar fen pa i guanyar diners per a sustentar a les seues famílies.

Aroa Mira diu que "entre tots fem una tasca sanitària i social i des de l'ajuntament sempre recolzem aquestes iniciatives", "són dos entitats que treballen per a millorar la situació de molta gent que ho necessita".

Per la seua part, Jordi Cano, representant de Proyde afirma que cada vegada costa més aconseguir ajuda i per això dona les "gràcies a l'ajuntament per la seua sensibilitat pels temes de cooperació internacional i per confiar en les entitats locals".

En concret el projecte de la construcció d'una aula multi usos, per tal de donar servei a diversos col·lectius ja està finalitzat i l'objectiu és fer de l'aula, una zona de trobades, joc d'allotjament per la gent que es desplace, donar formació per a mestres rurals... I les representants de Kanimambo, Pilar Jordá i Elena Llopis també agraeixen el suport que sempre dona l'ajuntament.

Els diners que es destinen al seu projecte, ajudaran a l'hospital i a les persones i familiars que treballen en ell. Elena Llopis, per la seua part diu que a banda del suport econòmic també han rebut ajuda tècnica i administrativa que soluciona molts problemes que tenen. Des de l'ajuntament es continuarà donant suport a totes aquestes iniciatives.