El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi dotarà d'ajudes al comerç local amb 'Reactiva Alcoi Comerç'

La inscripció es pot realitzar des de la pàgina web i també de manera presencial sempre que es demane cita prèvia al telèfon 965537218.

Es calcula que aquestes ajudes poden arribar a portar un benefici d'1 milió d'euros en la ciutat.

L'Ajuntament d'Alcoi llança les ajudes 'Reactiva Alcoi Comerç' per tal d'incentivar i reactivar el consum local. A més a més, per part de la Regidoria de Comerç es destinarà un total de 250.000 euros per a tots els negocis que van haver de tancar les portes a causa de l'Estat d'Alarma, a condició que aquests complisquen amb les condicions i desitgen acollir-se a aquesta subvenció que té com a objectiu fonamental incentivar les compres i el consum a través de descomptes en els tiquets de compra. La iniciativa municipal espera que les ajudes puguen arribar a produir una inversió al voltant d'1 milió d'euros en la ciutat.

Les ajudes són compatibles amb altres subvencions i la justificació de les mateixes es podrà realitzar fins al 30 d'octubre de 2020. El termini de presentació començarà el 3 de juliol i serà de 20 dies hàbils. Les ajudes s'atorgaran segons l'ordre de presentació de la documentació requerida, de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcoi.

La inscripció es pot realitzar des de la pàgina web i també de manera presencial sempre que es demane cita prèvia al telèfon 965537218.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, comenta que "les subvencions 'Reactiva Comerç' destinades al comerç, l'hostaleria i els negocis d'Alcoi que hem llançat des de l'Ajuntament compten amb un total de 250.000 euros, amb la intenció d'incentivar el consum en la ciutat. Calculem que la inversió en Alcoi potser d'1 milió d'euros. Amb aquestes ajudes també volem que les alcoianes i alcoians coneguen els locals que tenen en Alcoi, amb una oferta àmplia, variada i de qualitat. El consum local és la millor manera d'ajudar a aquests negocis que cada vegada que obrin la persiana, donen vida als nostres carrers, que són d'ací, d'Alcoi, i que necessiten a tota la ciutadania per seguir oberts oferint-nos eixa atenció personalitzada i bon fer que tant els caracteritza".