El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi durà a terme un nou programa formatiu per a aturats

L'Ajuntament d'Alcoi durà a terme un nou programa formatiu per a aturats
La població en la qual es vol incidir està compresa entre els 30 i els 50 anys.

L'Ajuntament d'Alcoi a través de l’Agència de Desenvolupament Local llença un nou programa formatiu per aturats majors de 30 anys, aprovat amb una inversió d'uns 41.000 €

Des de l’Ajuntament d’Alcoi, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, es durà a terme un nou projecte formatiu per afavorir la contractació de les persones que busquen feina a partir dels 30 anys fins als 50. Aquest pla s'ha aprovat amb una inversió de 41.050 € i es tracta de 10 formacions de diferent tipus, incidint en el reciclatge professional i en competències laborals concretes.

El segment comprés entre els 30 i 50 anys s'ha programat 7 modalitats de formació que afavoriran la millora en diferents competències professionals: especialització en maçoneria, en operacions de soldadura, o en pràctiques d’higiene alimentària.... En total seran 15 alumnes per curs amb una inversió per a aquesta modalitat de 28.200 €.

Per a majors de 50 anys la inversió serà de 12.350 € a través de les tres modalitats enfocades en reciclatge professional que versaran sobre la gestió de programa informàtic ERP (sistema de planificació de recursos empresarials), la gestió de clients i sobre l’ús de LinkedIn per a la recerca de feina.

Manolo Gomicia, regidor d’Empresa, Formació i Innovació, destaca que "a més d’incidir sobre un ampli ventall dels segments poblacionals atorga una formació pràctica, teòrica i efectiva a l’hora d’afrontar els reptes de l’actual mercat laboral".

La inscripció i gestió es durà a terme a través de l’ADL, situada a l’espai Àgora, encara no se sap la data d'inici.

Tots els que cerquen una feina poden accedir al portal https://alcoi.portalemp.com/