El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament d’Alcoi ha preparat jornades de formació en violència de gènere

Aquestes xarrades les realitzaran diferents ponents amb molt de prestigi en aquest camp, i es duran a terme en les vesprades del 20, 21, 23 i 27 de maig a l’hotel Sercotel Ciutat d’Alcoi.

L’Ajuntament d’Alcoi, gràcies al finançament que ha rebut del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, ha organitzat unes Jornades de Formació en aquesta matèria. Es tracta d’unes xarrades oferides per diferents ponents de molt prestigi dins d’aquesta temàtica. Es parlarà de la violència de gènere des de la perspectiva policial, judicial i de la intervenció social.

Les ponències començaran el dilluns 20 de maig, i continuaran els dies 21, 23 i 27 de maig. Totes elles es faran a l’hotel Sercotel Ciutat d’Alcoi, enfront del Centre Comercial.

La regidora d’Igualtat, Aroa Mira, ha destacat que: “Crec que són unes jornades d’una qualitat molt alta, des d’una perspectiva interdisciplinària, i permetran als professionals i col·lectius que treballen en l’àmbit de violència de gènere tindre de primera mà la informació més actualitzada per coordinar-se, prevenir, actuar, i millorar l’atenció a les víctimes”.

Des de l’àmbit judicial participarà la il·lustríssima Na Laura Cristina Morell, Magistrada del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 d’Alcoi, i Jutgessa Degana del Partit Judicial d’Alcoi. També del sector judicial participaran l’il·lustríssim En Jorge de la Rua, Magistrat, l’il·lustríssim En David Torres, Fiscal Coordinador del Departament de Fiscalía d’Alcoi, i Mónica Corbí, Lletrada de l’Oficina d’Assistència a Víctimes del Delicte.

Des del camp de les forces de seguretat, participaran Jesús Sánchez Jiménez, Inspector en Cap de la Comissaria Local, i Vanessa Rosa Yepes, Agent de la Policia Local en l’Ajuntament de Bellreguard.

I per últim, àmbit d’igualtat Beatriz Ortiz, Treballadora Social del Centre Dona, o Mariola Navarro, Psicòloga del Centre Dona.

Aquestes jornades tenen com a objectiu avançar en l’especialització, professionalització i coordinació de la xarxa d’atenció integral per a la violència de gènere a Alcoi. A més també pretén cobrir les necessitats i demandes formatives de les i els agents implicats en matèria de violència de gènere.

Si cliques en la següent foto, podras veure la programació d'aquestes jornades: