El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi ha presentat els nous vehicles elèctrics

Aquests cotxes formaran part de la flota municipal, al departament d'Obres i Serveis

Jordi Martínez, regidor de Medi Ambient i Mobilitat, ha presentat al matí del 14 de setembre a la Plaça d'Espanya els dos nous vehicles elèctrics que formaran part de la flota municipal, més en concret al departament d'Obres i Serveis.

Aquests cotxes substituiran als antics Peugeots. L'Ajuntament va sol·licitar una ajuda a L'Ivace (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), per a tindre dos nous vehicles elèctrics, i un tercer automòbil per a Medi Ambient. Finalment es van subvencionar amb 6.000 euros per a cotxe del seu cost total que són uns 14.000 euros cadascun.

Els vehicles es carregaran al pàrquing de la Policia Local, on s'hi han instal·lat uns carregadors de càrrega normal, i uns altres de càrrega ràpida.

Jordi Martínez ha declarat que amb aquests nous automòbils: "millorem el parc municipal de vehicles per a la inspecció i pròximament per a medi ambient, i sobretot intentem aportar el menys CO? a l'atmosfera i fer més racional la despesa de l'Ajuntament perquè al fi i al cab, tant medi ambientalment com econòmicament són molt millor que els vehicles que estàvem utilitzant".

El regidor ha avançat que dins d'unes setmanes es presentarà el nou vehicle amb subvenció de l'Ivace que s'ha destinat per al departament de Medi Ambient, i amb aquest serà tres els cotxes elèctrics que compondran la flota d'automòbils de l'Ajuntament.