El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi ja té quasi 7.000 sol·licituds en el seu nou sistema de cita prèvia

El passat 29 de juny, l'Ajuntament d'Alcoi va posar en marxa el nou sistema de cita prèvia. Des de la seua eixida, fins al dia de hui, s'han obtingut 6.930 cites prèvies.

L'Ajuntament d'Alcoi ja ha aconseguit un total de 6.930 sol·licituds en el nou sistema de cita prèvia. Recordem, que aquesta nova implantació va iniciar el passat 29 de juny, i fins ara ha aconseguit quasi 7.000.

El 80% de les cites han sigut en línia o generades des de la web, mentre que el 20% restant han sigut telefòniques.

Els quatre departaments més sol·licitats amb un 84% són:

  • Atenció al Ciutadà (Registre i Padró) 43%
  • Tributs 22%
  • Recaptació 10%
  • PROP 9%

Respecte a l'alta demanda de peticions de certificats d'empadronament cal assenyalar, segons explica la regidora d'Informació i Atenció a la ciutadania, Teresa Sanjuán que “estem davant una situació excepcional, ja que per a sol·licitar l'ajuda de l'Ingrés Mínim Vital és necessari el certificat d'empadronament el que ha provocat que destinem una persona en exclusiva per a tramitar aquestes sol·licituds perquè les que es dóna cita de manera urgent. A conseqüència d'aquesta situació puntual la cita prèvia per a sol·licitar aquest certificat sense urgència si és d'un mes. Quan acabe aquesta situació excepcional el termini es reduirà de manera considerable”.

Vos adjuntem les Estadístiques de la Plataforma de Cita Prèvia per si vos interessa.