El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament d’Alcoi, l’ASJ i la Unitat de Conductes Addictives d’Alcoi posen en marxa una campanya per a prevenir el consum d’alcohol en menors

L’objectiu d’aquesta campanya també és el que pares, festers, restauradors i associacions prendran consciència de la problemàtica que té el consum abusiu d’alcohol i altres substàncies en menors.

L’objectiu d’aquesta campanya preventiva és el de divulgar i conscienciar en contra de l’abús del consum d’alcohol i altres substàncies estupefaents en menors...

L’Ajuntament d’Alcoi, l’ASJ i la Unitat de Conductes Addictives d’Alcoi (UCA) en col·laboració de la Conselleria de Sanitat han elaborat una campanya preventiva contra l'alcoholisme en menors i el consum de substàncies estupefaentsAroa Mira, regidora de Serveis Socials i Salut Pública, indica: «Com Ajuntament no podem deixar de fer eixa tasca preventiva i donar suport a entitats com l’Associació Sant Jordi que des del primer moment ha mostrat eixa clara intenció d’estar per la causa, perquè els preocupa la problemàtica. Així que crec que anant de la mà tots junts podem intentar pal·liar la situació».

L’objectiu d’aquesta campanya preventiva és el de divulgar i conscienciar en contra de l’abús del consum d’alcohol i altres substàncies estupefaents en menors. Per part de l’Associació Sant Jordi farà partícip als associats, institucions relacionades, sobretot, a les filaes, ja que són els centres socials públics on més moviment de menors i alcohol hi ha, i, per això, l’ASJ intensificarà els controls en les filaes.

A més de la divulgació i la conscienciació hi haurà formacions preventives de la mà de María Jesús Álvarez, tècnica de Conselleria de Sanitat en l’àmbit jurídic, perquè informe als restauradors d’Alcoi de la problemàtica que hi ha quan es ven alcohol a menors.