El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi organitza 5 tallers per a persones majors

La regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi, organitza 5 tallers gratuïts per a persones majors. Qui estiga interessat ja es pot inscriure

Els pròxims mesos tindran lloc 5 tallers: Dansa Oriental, Mindfulness, Viure és descobrir-se, memòria activa i creixement personal, per a les persones majors, organitzats per la regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi. Fins ara ja han organitzat un taller Intergeneracional.

L'edil de Polítiques Socials, Aroa Mira, diu que "la intenció d'oferir aquests tallers no és una altra que seguir donant oportunitats als nostres majors per a accedir a activitats d'oci que a més reporten un enriquiment personal, en la línia d'oferir a aquest segment de la població una sèrie d'activitats d'oci actiu i dinàmic, que estimule la seua participació com a agents actius de la societat".

Per a fer-se una idea de les dades, el de Dansa Oriental, tindrà lloc els divendres d'11 a 12.30 hores en el Conservatori des del 9 de març al 4 de maig. L'activitat, Mindfulness serà de l'11 d'abril al 30 de maig els dimecres de 17,00 a 18.30 hores. Per a participar en cap d'alguna d'aquestes cal cridar al 606781642 i preguntar per Mª Carmen.

I el taller ' Viure és descobrir-se' serà del 12 de febrer fins al 28 de maig, tots els dilluns. Per a apuntar-se cal cridar al 600943091 i preguntar per Aranza.

A més, hi haurà un taller de memòria activa i creixement personal, destinat a persones a partir de 60 anys que vulguen aconseguir un coneixement més profund d'elles mateixes. Serà de 17,00 a 18.30 hores en l'aula de formació de la Creu Roja al carrer Rois de Corella núm. 2), cada dimecres des del dia 24 de gener fins al 14 de març.

Qui vulga participar en aquests tallers totalment gratuïts, cal trucar al 96 553 71 24.

Els tallers gratuïts es duran a terme, en els pròxims mesos i ja estan obertes les inscripcions