El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ajuntament d'Alcoi organitza per tercer any la trobada dels Horts Socials Municipals

Horts Socials / Arxiu

La trobada tindrà lloc el dijous 18 de juliol a les 09:30, en la piscina municipal 'José Trenzano Alós'.

Aquest ja és el tercer any consecutiu que el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi organitza la Trobada dels Horts Socials Municipals, per tal de repartir de manera gratuïta els horts als veïns que estiguen més interessats. Ara bé, les persones que estiguen jubilades o en l'atur, tindran més possibilitat enfront dels altres.

Pel que fa a la trobada, tindrà lloc el dijous 18 de juliol a les 09:30, en la Piscina Municipal 'José Trenzano Alós'. Durant aquest esdeveniment tot el veïnat podrà compartir el seu coneixement i formació amb els altres, i a més tindrà l'oportunitat de gaudir d'un bon esmorzar per a començar el dia amb forces. Ara bé, durant aquest temps es farà un sorteig a l'hortalissa més gran o més original, i un sorteig al millor espencat. El premi per als guanyadors serà un sopar per a dos persones a l'Hostal Savoy, tenint com a jurat als guanyadors de l'edició anterior.

Segons Jordi Silvestre, regidor de Transició Ecològica, explica que "aquest encontre brinda als usuaris dels horts socials l'oportunitat de compartir experiències d'aquesta afició que per a molts es converteix en el seu entreteniment principal, així com de millorar entre tots els coneixements d'agricultura ecològica necessaris per a desenvolupar correctament les activitats en els horts municipals".