El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi organitza un curs d'Educació Canina

Vanessa Carbonell i Miguel Juan Reig

Per poder inscriure's s'ha de cridar al Departament de Sanitat (965537160) de 9 a 14h, des d'aques dilluns 14 de setembre fins el 24 del mateix mes. 

El curs tindrà sessions teòriques i pràctiques a més d'una sessió de proves

L'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat un curs d'Educació Canina, que serà la primera edició i es realitzarà en quatre diumenges; el 27 de setembre, i el 4, 18 i 25 d'octubre. El dia 27 i el 4 es farà en l'Àgora la part teòrica i, el 18 i 25 es celebrarà al camp 3 del Francisco Laporta la pràctica amb mascotes. Per últim, el 15 de novembre, també al camp 3 del Francisco Laporta, es realitzaran les proves de superació del curs impartit. 

Aquest curs serà impartit per Vanessa Carbonell, de Diéresi d'animals, que és l'empresa encarregada de dur a terme aquest curs. "Estem molt il·lusionats i molt agraïts, perquè ens posa a l'altura d'altres grans ciutats europees i tenim moltes ganes de començar", afirma Vanessa.

Pel que fa les inscripcions, podran participar 30 persones i es realitzaran del 14 al 24 de setembre. Per poder inscriure's s'ha de cridar al Departament de Sanitat de 9 a 14h, al 965537160. Els requisits per poder participar són els següents: identificació i tractament  sanitàri obligatori, registrat en el cens municipal d'animals de companyia, no tindre simptomes de malaltia, major de 5 mesos i no presentar problemes d'agressitivat.