El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi portarà endavant un projecte per desocupats majors de 30 anys

L'Ajuntament d'Alcoi portarà endavant un projecte per desocupats majors de 30 anys / ARA
Qui estiga interessat ha d'estar inscrit en el centre Servef de la localitat fins dilluns dia 22 de gener

Des del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alcoi es durà a terme un projecte per desocupats majors de 30 anys.

'Equips per a la cerca d'ocupació i emprenedoria' és el projecte que durà a terme l'Ajuntament d'Alcoi, des del Departament de Promoció Econòmica, sent la 5 localitat que ho fa, gràcies al conveni signat amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Està dirigit a persones aturades majors de 30 anys. Les persones interessades han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació en el Servef, amb data límit el dilluns 22 de gener.

Els equips estaran formats per un grup heterogeni de 15 a 20 persones que realitzaran accions d'orientació, formació i altres activitats específicament dissenyades per a cada equip, dirigits per un entrenador professional o coach.

Es dedicaran 5 mesos per cada grup, i es començarà aproximadament a la fi de febrer en les dependències de l'Ajuntament.

Les persones aturades participaran de manera activa i solidària en la cerca, no solament de la seua pròpia ocupació sinó també del dels altres membres del seu equip, en un clima de confiança, creativitat i ajuda mútua, mitjançant la posada en comú de coneixements i col·laboració en la consecució d'una fi comuna, la qual cosa augmenta les probabilitats d'aconseguir ocupació.