El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi pren mesures addicionals per a combatre l'onada de calor

  • Jordi Martínez “El millor és seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i evitar exposar-se a les altes temperatures”.

Els autobusos públics seran gratuïts entre el dijous i el dissabte i diferents espais públics romandran oberts dissabte de matí perquè la ciutadania puga accedir a ells. També es farà un seguiment especial de persones majors o amb patologies

Davant l'onada de calor que s'apropal'Ajuntament d'Alcoi ha pres una sèrie de mesures addicionals per a reforçar els protocols que cada estiu es preparen de manera conjunta entre els diferents departaments municipals i en coordinació amb la Conselleria de Sanitat.

A banda de les recomanacions habituals davant una onada de calor, el Govern municipal ha acordat que entre el dijous, 12 d'agost, i el dissabte, 14 d'agost, el transport en les línies d'autobús municipal siga gratuït. El cap de setmana, concretament dissabte de matí, romandran oberts diferents espais municipals com l’IVAM CADA Alcoi, la Llotja de Sant Jordi i l’antiga capella d’El Camí, 40 perquè qualsevol persona puga accedir a ells a refrescar-se o descansar.

D'altra banda, s'ha ordenat que durant les hores centrals del dia pareixen els diferents treballs municipals a l'aire lliure que s'estiguen duent a terme i des del consistori es recomana a les empreses privades que prenguen la mateixa mesura per a evitar colps de calor entre la seua plantilla.

El vicealcalde, Jordi Martínez, confia que aquestes mesures, al costat dels protocols adoptats des dels diferents departaments, contribuïsquen a combatre de la millor manera possible aquesta onada de calor i recorda que: “El millor és seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i evitar exposar-se a les altes temperatures”.