El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi realitza millores al Conservatori de Música i Dansa

Conservatori / Ajuntament d'Alcoi

Les obres es completaran entre finals d'agost i principis de setembre, amb una inversió que donda els 10.000 euros.

L'estiu és un dels millors moments per a posar en marxa les obres que es queden pendents al llarg de l'any. En aquesta ocasió és l'edifici del Conservatori Elemental de Música i Dansa Juan Cantó d'Alcoi la que s'ha posat en marxa per tal de millorar les instal·lacions durant el mes d'agost i principis de setembre.

Pel que fa a les millores, aquestes estaran centrades en la reparació de les plaques de marbre, les peces de sòl deteriorades, parets i sostres afectats per filtracions d'aigua. També es pintarà el vestuari, l'aula polivalent, els despatxos, la sala de reunions, les aules i les humitats. En l’apartat de fusteria es canviarà alguna porta, s’instal·laran mòduls d'emmagatzemament i mobles. També s’actuarà en la reparació de barres de ballet i en els sostres.

Cal destacar que durant l'any també s'han realitzat altres tipus de millores, com pot ser la insonorització d'algunes de les aules perquè el soroll no siga cap impediment a l'hora de treballar, tant per a professorat com alumnat.

En total, les obres realitzades durant aquest temps d'estiu, tindran un import de 9.000 euros.