El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d’Alcoi reconeix als esportistes que han aconseguit podi nacional entre 2019-2021

Esportistes reconeguts

Un total de 37 esportistes alcoians han sigut reconeguts en l’acte. Tots ells han aconseguit podi nacional en diferents modalitats durant les temporades 2019-2020 i 2020-2021. 

L’esdeveniment ha tingut lloc aquesta vesprada en l’Àgora i s’ha reconegut als esportistes que han aconseguit podi nacional entre 2019-2021. L’any passat no es va poder realitzar l'emotiu acte a causa de la pandèmia de la Covid-19, per això que enguany s’han reconegut als esportistes de la temporada 20219-2020 i 2020-2021.

Un total de 37 esportistes alcoians han sigut reconeguts en l’acte. Tots ells han aconseguit podi nacional en diferents modalitats i en representació de diferents centres de la ciutat. 

Antonio Francés, alcalde d’Alcoi, ha afirmat: “teníem moltes ganes de conèixer els èxits esportius que han aconseguir en la temporada 2019-2020 que no vam poder fer el reconeixement i de la temporada 2020-2021”. 

A més, l’alcalde ha dit: “aquesta quantitat d’esportistes reconeguts és una gran mostra de la bona salud en la que compta l’esport local, per què vol dir que tot l’esforç i la entrega cada un d’ells han fet aconseguir tots els podis nacionals”.

Per una altra banda el Regidor d’esports, Alberto Beda, ha felicitat tant als esportistes com a les entitats esportives: “reconeixem als esportistes i també als entrenadors i entrenadores, asl grups i a les famílies pel recolzament que fan per a aconseguir tots aquestos èxits”. 

Els reconeguts de la temporada esportiva de 2019-2020 han sigut els següents:

De la modalitat de Basket se li ha concedit el reconeixement a Marta Legidos Correcher, jugadora del  València Basket Club; amb un premi internacional de bomber, Andrés Blanquer Ruiz ha sigut anomenat i Víctor Tudela González del Club Ajedrez Alcoi, amb un pòdium nacional en escacs, també ha sigut reconegut.

De la modalitat de gimnástica rítmica se li ha concedit el diploma a les següents gimnastes del CGR Alcoi: Ana Silvestre Monllor, Blanca Agudo Sánchez, Daniela Picó Fernández, Elba Navarro Corbí, Paula Hinojar Cerrillo i Paula Torregrosa Reig.

Per una altra banda, d’Inercia Alcoy se li ha reconegut a Ángel Díaz Capilla i a Jorge Criado Pavon. Carlos Galera Cantó, del Club BMX Alcoi, ha sigut reconegut amb la modalitat BMX.

Carlos Silvestre Mira i Daniel Chisbert Victory, de l’entitat Judo Club Alcoi, han representat la modalitat de Judo alcoiana i de Karate Kyokushi del club Dojo Shodan, la esportista Alba Copel Montes.

Un dels altres esports que ha tingut representació nacional ha sigut el Teakwondo tradicional amb els següents esportistes del club TAE: Alejandro Lara Moncho, Carla Cortés Barrull, Daniel Ruiz Ortiz, Diego Fernández Pastor, Francisco Alijo Martínez, Juan Miguel Segorde Contreras, Lliris Santoyo Fernández i Raúl Ruiz Ortiz.

I, per últim, de tir amb arc procedents del Club Santa Lucía, Ángels Alcaraz Valls i Manuel Candela Jiménez amb rebut el reconeixement en l’esdeveniment. 

Els esports a l’aire lliure han tingut una gran representació alcoiana en les competicions de 2020-2021.

Carlos Galera Cantó, del Club BMX Alcoi, ha sigut reconegut amb la modalitat BMX també en 2021. Del mateix Club, Antonio Candela Perís i Quique Santonja Cardona han rebut reconèixement per la modalitat de ciclisme; i Jaboco Santana Pastor, de l’entitat ON BIKE CC d’enduro. 

Per una altra banda, Ángela Mengual Ferrrando, Elena Llácer Angulo, Laura Mengual Ferrando i Lucia Casabuena García, esportistes del Club de Gimnàstica Artística El Pastoret, han sigut anomenades pels seus mèrits nacionals.

I, de la mateixa disciplina, també cal destacar pels seus valuosos èxits al gimnasta que ha representat a Espanya en els Jocs Olímpics de Tòquio, l’alcoià Néstor Abad.

Seguint amb la gimnàstica, del Club Gimnàstica Rítmica Alcoi, se li a reconegut a Daniela Picó Fernández, María García Romero, i Rocío García Blanco.

I, per últim, de la modalitat d’orientació i en representació del centre excursionista d’Alcoi Juan Antonio Montes Robles i Joan Montes Peidro han rebut el diploma distintiu i Àngels Alcaraz Valls i Manuel Candela Jiménez, del Club Santa Lucia, han sigut reconeguts per la modalitat de tir amb arc per segon any consecutiu.