El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi reparteix 12.000 € entre 14 esportistes locals no professionals

Patinadores de la nostra ciutat premiades al campionat Autonòmic de patinatge artístic.

Els beneficiaris han rebut quanties compreses entre els 500 i els 2.000, per a la qual cosa s'han tingut en compte criteris esportius, factors econòmics i el reconeixement d'esportista d'elit per part de la Generalitat Valenciana.

La quantia d'aquestes ajudes s'ha incrementat en 2.000 € respecte a l'any passat, sumat que beneficiaran a 3 esportistes més.

Els esportistes que han aconseguit les ajudes són els següents: Carlos Galera Cantó, Alejandro Cordero i Sergi Valero Cantó en la modalitat de BMX; Gaizka Porras Ferreiro i Iker Gómez Pérez en judo; Ovidi Albert Espí en duatló atletisme; Andrea Silva Pascual i Sonia Pla Ruiz en patinatge artístic; i Daniela Picó Fernandez, Laura Mengual Ferrando, Marta Tomás Blanes, Irene Juan Aracil, María García Romero i Inés Padilla Esteve en gimnàstica artística.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, Alberto Belda, destaca que "aquests esportistes duen el nom d'Alcoi per tota la Comunitat i l'Estat, amb les dificultats que suposa compaginar l'esport amb els estudis o el treball".

Els beneficiaris han rebut quanties compreses entre els 500 i els 2.000 €, per a la qual cosa s'han tingut en compte criteris esportius, factors econòmics i el reconeixement d'esportista d'elit per part de la Generalitat Valenciana.