El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi revisarà la llicència del pub on va tenir lloc sexe en directe

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, assegura que l'Ajuntament d'Alcoi revisarà mitjançant els òrgans competents la llicència del pub on el passat cap de setmana va tenir lloc l'esmentat acte sexual. El cas també ha sigut posat en coneixement de la Policia Nacional i Autonòmica.

Malgrat que l'empresa gestora de la sala s'ha volgut desvincular completament del succés enregistrat el passat 30 de novembre, el cert és que diferents fets posen en dubte aquesta versió, com per exemple els vídeos penjats a les xarxes socials oficials del pub, on apareix la parella instants abans que tinga lloc l'acte sexual. Al respecte d'aquests vídeos -que ja han estat retirats de la xarxa- l'empresa assegura que haurien pogut ser enregistrats i penjats a internet per "DJs i personal de suport que no són part de la plantilla habitual de local" i que "la forma d'actuar d'uns i d'altres pot variar, ocasionant certs malentesos".

ARAMULTIMÈDIA ha pogut parlar amb altres empresaris del món de la nit alcoiana, qui lamenten no solament el mal nom que açò pot haver ocasionat al sector de l'oci nocturn, sinó a tota la ciutat d'Alcoi. De fet, un dels empresaris reconeix haver sigut preguntat pel succés per part de gent aliena a la nostra ciutat, passatge que demostria l'elevada difusió que a través de les xarxes ha pogut assolir el vídeo on s'aprecia l'acte sexual.