El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament d’Alcoi, “satisfet” amb el resultat del multitudinari concert

Públic

El concert ha comptat amb un desplegament d'un centenar d'efectius

Més de 6.000 persones han gaudit del concert de ‘Los 40 Summer Live’ a un espai nou com és l’antic abocador del Polígon Cotes Baixes d’Alcoi. Des de l‘Ajuntament qualifiquen “d’èxit” el resultat del multitudinari esdeveniment. El concert es va desenvolupar sense cap incidència destacable, segons fonts municipals.

El concert, que ha comptat amb un desplegament d'un centenar d'efectius, entre agents de la Policia Local, Cos Nacional de Policia i Policia Autonòmica, així com seguretat privada, Protecció Civil personal de neteja, de les brigades d'obres, elèctrica i jardins i Protecció Civil, es va desenvolupar sense cap incident destacable. Els espectadors han gaudit de les actuacions de Blas Cantó, Abraham Mateo, Depol, Miki Núñez, Lérica, Samuraï, Pol Granch, Samantha i Polo Nández, així com de l'actuació com a DJ i presentació d'Óscar Martínez. Segons fonts municipals, aquest espai podria albergar fins a 20.000 persones.

La regidora de Joventut, Maria Baca, ha volgut agrair la col·laboració de tots els departaments i serveis municipals que ho van fer possible, així com de totes les parts implicades en la materialització d'aquesta proposta cultural. “Estem molt satisfets amb l'èxit d'aquest concert, que va gaudir tant el públic com els artistes convidats. Volem destacar també el fet de comptar amb aquest nou espai amb una elevada capacitat i haver comprovat la seua idoneïtat per a celebrar futurs espectacles i propostes, una línia en la qual treballarem”.

Després de la finalització de l'esdeveniment s’ha disposat un servei d'autobús gratuït amb quatre línies, al qual van accedir unes 350 persones. També es va ampliar el servei de bus comarcal fins a les dues de la matinada.