El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi subhastarà 61 places de garatge a la Zona Alta

El carrer Músic Gonçal Blanes, zona on estan els aparcaments

Està previst que l'anunci de subhasta es publique en els pròxims dies en la plataforma de contractació.

Són 29 places per a cotxes 28 per a motos i 4 de mobilitat reduïda. Estan al carrer Músic Gonçal Blanes i la subhasta s'iniciarà en els pròxims dies.

Ampliació: Aquest 15 d'abril s'ha publicat l'anunci de subhasta, i hi ha fins al 6 de maig per a presentar ofertes. Tota la informació en aquest enllaç, o també presencialment en les oficines municipals del registre al carrer Sant Llorenç.

 

Al costat del centre de salut de la zona Alta, sota les pistes esportives, hi ha un edifici de propietat municipal que l'Ajuntament gasta en part com a magatzem. També té zona de pàrquing amb algunes places venudes, però altra zona que estava en desús i l'Ajuntament ha decidit traure a la venda en subhasta les places de garatge restants. Són 61: 29 per a cotxes, 28 per a motos i 4 per a vehicles de mobilitat reduïda.

El procediment és alienació mitjançant subhasta pública. En els pròxims dies es publicarà en la Plataforma de Contractació del Sector Públic l'anunci de subhasta, i a partir d'eixe moment s'inicia el termini de vora 20 dies per a presentar les ofertes dels interessats. Hi ha un preu mínim de licitació que es pot millorar a l'alça, i els preus inicials són: 2.500 euros per la plaça per a vehicles; 80 euros per a la plaça per a motos; i 3.000 euros per les places per a vehicles de mobilitat reduïda. Cada sol·licitant pot optar a un màxim de dos places de garatge.

La regidora de patrimoni Maria Baca considera aquesta subhasta "una acció molt positiva que es complementa amb altres mesures que està duent a terme l'Ajuntament, com l'adequació de diferents solars públics per a destinar-los a aparcaments a la zona Centre de la ciutat, la qual cosa, ajudarà a facilitar la implantació del procés de conversió en zona de vianants d'aquesta zona".