El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament d’Alcoi subvenciona amb quasi 8.000€ els arbitratges del futbol base

Arbitre

La subvenció consta de 7819,9€. L’Ajuntament ha anunciat quants diners tindrà cada club per subvencionar els arbitratges. Aquests equips són els que juguen la lliga local infantil o les lligues autonòmiques de cadet o juvenils de la temporada 2018/2019, concretament en 2ª Regional.

Miguel Juan Reig, regidor d’esports, ha explicat que “la nostra intenció és que l’esport estiga a la mà de tota la ciutadania i, per això, pensem que les lligues locals és el millor espai per a les competicions en edats de formació”. El regidor també ha destacat que ”l’esport en aquestes edats és per a divertir-se i aprendre sense marcar-se com principals objectius els triomfs”

Altra de les qüestions assenyalades per Reig es que “s’ha de fomentar la pràctica de l’esport des de l’edat escolar per això estem duent endavant diferents iniciatives com aquesta o l’Escola Poliesportiva d’Iniciació (EPI), que té com a objectiu principal oferir a tots els escolars la possibilitat de conèixer diverses modalitats esportives”. 

D’aquesta manera, en l’Assemblea del Centre d’Esports s’ha acordat subvencionar els arbitratges de les entitats esportives d’Alcoi que disputen competicions oficials, en categoria cadet i juvenil. Cal mencionar, que l’acord indica que se subvenciona els clubs fins segona regional, ja que els de categoria superior tenen convenis propis. D’altra banda, com hi ha lliga local infantil, no hi haurà subvenció per als equips infantils de 2ª regional, ja que es donava perquè els equips no tenien altre remei que jugar en aquesta categoria. 

Categoria infantil

Club Deportivo Vedruna: 350€

Club de Fútbol Atlético Salesiano de Alcoy: 682,50€

Club Esportiu Sant Roc d’Alcoi: 280€

Club Deportes Arnauda: 280€

Asoc. Deportiva Club Hermanos La Salle: 560€

Club Esportiu Pare Vitòria: 350€

Categoria cadet i juvenil Segona Regional

Club de Fútbol C. Ciudad de Alcoy: 2197,40€

Club Deportivo Vedruna: 624€

Club de Fútbol Atlético Salesiano de Alcoy: 624€

Club Esportiu Sant Roc d’Alcoi: 624€

Asoc. Deportiva Club Hermanos La Salle: 624€

Club Esportiu Pare Vitòria: 624