El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi té en marxa 29 processos de contractació personal

Ajuntament d'Alcoi

L'edil de personal, Alberto Belda, ha explicat que: "Hem de destacar l'aposta de l'administració pública més pròxima, que és l'Ajuntament d'Alcoi, per ser un dels motors de contactació de la ciutat. Cal ressaltar les borses de treball externes que serveixen per a poder contractar en cas de necessitat per baixes laborals, mobilitats, etc i que estan tenint molt moviment per la gran quantitat de contractacions que s'estan fent"

Dels 29 processos de contractació 22 són oposicions, 13 de les quals són lliures i 9 internes, 4 bosses externes, 2 concursos interns i 1 bossa de comissió de serveis

D'aquests processos estan ja publicades les bases de les oposicions lliures d'auxiliar SAD i tècnic administratiu general i les oposicions internes d'oficial de jardins, manteniment informàtic i de medi ambient. L'oposició lliure d'arquitecte està pendent de fixar la data de l'examen ja que va haver d'ajornar-se a causa de l'Estat d'Alarma. 

Hi ha un total de 5 processos pendents de l'informe de "jefatura": l'oposició interna d'oficial de porteria i les lliures de professor de trompeta, professor de viola, tècnic informàtic i tècnic d'inserió soci-laboral. Així mateix, estan pendents dels informes sindicals l'oposició interna d'oficial electricista. 

Igualment, està pendent la publicació de les llistes definitives de les oposicions lliures d'auxiliar de cuina, zelador i educador infantil i les llistes provisionals de les oposicions lliures d'agent de la Policia Local, delineant C1 i educador social, així com les oposicions internes d'encarregat de conservatori, de jardins i d'obres

L'edil de personal, Alberto Belda, ha explicat que: "Hem de destacar l'aposta de l'administració pública més pròxima, que és l'Ajuntament d'Alcoi, per ser un dels motors de contractació de la ciutat. Cal ressaltar les borses de treball externes que serveixen per a poder contractar en cas de necessitat per baixes laborals, mobilitats, etc i que estan tenint molt moviment per la gran quantitat de contractacions que s'estan fent".