El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament d'Alcoi tomba dos edificis en ruïna al carer Camí i estudia l'enderrocament d'un tercer

L'enderrocament controlat tindrà lloc aquest cap de setmana 14 i 15 de juliol, i suposarà el tall del carrer al trànsit

Són el número 15 i 17, que fins ara no s'havien pogut demolir per la situació jurídica dels immobles. Ara ja s'ha aconseguit declarar-los en ruïna i s'enderrocaran aquest cap de setmana. Arquitectura també valora l'estabilitat del número 19 del Carrer.

La situació en el primer tram del carrer Camí d'Alcoi, a l'esquena de la Glorieta, és preocupant. A principis del 2017, i per les copioses nevades, es va enfonsar un dels edificis de la zona, poc després s'enderrocava un altre, i quedava un en peu però en dolentes condicions. Doncs bé, l'Ajuntament ha posat ja data per a enderrocar aquest edifici i el del costat, tots dos en situació de ruïna i que suposen un perill.

Fins ara no s'havia pogut fer res perquè "la situació jurídica dels immobles, on la propietat estava repartida entre diferents propietaris, molts d'ells difícils de localitzar, no havia permés, fins al moment, poder actuar en aquesta part del Camí". Ara ja s'han fet les gestions administratives corresponents i s'ha declarat els edificis en ruïna, així que es pot procedir a la demolició "de manera subsidiària tant del número 15 com del 17". Per cert, que el departament d'Arquitectura també valora l'estabilitat de l'edifici del número 19, i la possibilitat d'enderrocar-lo també.

Així, el consistori anuncia l'enderrocament per aquest cap de setmana 14 i 15 de juliol, i avisa que el carrer es tallarà al trànsit per seguretat, ja que algun dels enderrocs poden caure a la calçada. També les línies d'autobús modificaran el seu recorregut mentre dure l'enderroc.