El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament d’Alfafara es pronuncia davant els actes vandàlics que està patint el poble

Bandes de reducció de velocitat arrancades
  • Els actes vandàlics han consistit, entre altres, en trencar faroles, arrancar bandes de reducció de velocitat, pintar senyals, forçar portes al pati del col·legi, destruir patrimoni i entrar a propietats privades a fer pintades.

El poble del nostre Comtat ha patit diversos actes vandàlics i de destrucció de mobiliari urbà i patrimoni en les darreres setmanes. L’alcalde, Toni Cloquell, en un comunicat oficial, apel·la al poble a que siguen conscients i que es respecte la convivència al poble.

L’Ajuntament d’Alfafara ha anunciat en un comunicat oficial els fets lamentables que està patint el poble perquè tot el poble siga coneixedor.

Els actes vandàlics del que es parlen han consistit, entre altres, en trencar faroles en diversos carrers i camins, arrancar bandes de reducció de velocitat, pintar senyals i cartells al poble, forçar portes al pati del col·legi, destruir patrimoni del poble com és la caseta del reg de la bassa de la Cova de la Font, entrar a propietats privades a fer pintades, etc.

En el comunicat, l'Ajuntament ha destacat també la falta de respecte a la gent major o amb problemes de mobilitat, tocant els timbres de les cases de manera reiterada.

Tots aquests desperfectes suposen una important despesa de material i hores de treball per a reparar-les, al mateix temps del malestar general en la població. Toni Cloquell, alcalde d’Alfafara, afirma en el comunicat: “esperem poder trobar als responsables d’aquestes actuacions perquè paguen tot el cost i que no haja de recaure en el pressupost de l’Ajuntament. El més lamentable, és que siga gent del poble els que fan alguns d’aquests actes. Apel·lem als alfafarencs i alfafarenques a que siguen conscients dels fets i a que es respecte la convivència i tranquil·litat al nostre poble”.