El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament de Bocairent cedeix a ACIF Mariola Verda un dels locals de l’antiga cooperativa agrícola

L’Ajuntament de Bocairent cedeix a ACIF Mariola Verda un dels locals de l’antiga cooperativa agrícola / Ajunt. Bocairent
Aquest local permetrà acollir l’autobomba rural, així com la resta de vehicles de prevenció i d’actuació.

L’Ajuntament de Bocairent cedeix un nou local a ACIF Mariola Verda per un període de quinze anys. Aquest local permetrà acollir l’autobomba rural lleugera cedida pel Consorci provincial de bombers així com la resta de vehicles de prevenció i d’actuació.

A ACIF Mariola Verda rep per un període de quinze anys, un dels locals de l’antiga cooperativa agrícola, per part de la junta de govern de l’Ajuntament de Bocairent. El nou espai permetrà acollir l’autobomba rural lleugera cedida pel Consorci provincial de bombers així com la resta de vehicles de prevenció i d’actuació de l’associació a més de tenir lloc per a habilitar uns vestidors i una sala de reunions.

Segons fons municipals aquest local “agilitzarà la mobilització de les voluntàries i dels voluntaris que al costat del fet d’evitar passar amb el camió d’extinció pel nucli urbà reduirà el temps d’arribada al focus de l’incendi el que, sens dubte, revertirà en una actuació més eficaç”

A més, es va preveure la instal·lació d’una nova boca d’incendi en la part superior de la parcel·la ocupada per la cooperativa agrícola durant la renovació de la xarxa d’aigua potable del camí de la Via realitzada recentment.

Abans aquest local formava part de les brigades forestals de Divalterra adscrites a Bocairent, i ara s’ha destinat un nou espai creat en la zona del poliesportiu municipal.

L’alcalde Josep-Vicent Ferre diu que “d’aquesta forma, el consistori apostava pel manteniment del servei i per la millora de les condicions dels treballadors provincials d’acord amb la normativa de prevenció de riscos laborals i les necessitats d’higiene pertinents”.