El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament de Castalla aporta 34.564 euros a Creu Roja per ajudar a Serveis Socials i Medi Ambient

Firma del conveni / Aj. Castalla

La firma ha estat encapçalada per Antonio Bernabeu, l'alcalde de Castalla

Les actuacions, després de la firma del conveni, se centraran en les ajudes a persones vulnerables, joves en risc d’exclusió, atenció a persones majors i sensibilització ambiental, amb un cost total de 34.564 euros. Les regidories de Benestar Social i Medi Ambient seran les que treballen amb Creu Roja per executar diferents projectes i campanyes.

L’àrea de Serveis Socials té previst actuar en tres àmbits diferents amb una partida total de 17.907,32 euros. Per un costat, aquest departament treballarà en un programa d’atenció a famílies d’extrema vulnerabilitat. Per altre costat, es durà a terme l’acompanyament a infància i joves en risc social. En tercer lloc, s’actuarà en l’atenció a persones majors. La regidora de Serveis Socials, Maite Gimeno, ha declarat que “gràcies al conveni comptarem amb personal tècnic especialitzat, material per als diferents tallers, activitats i formacions programades i ajudes per a les persones que ho necessiten”.


Per la seua banda, les accions de Medi Ambient incidiran bàsicament en dos aspectes: la prevenció, sensibilització i recuperació de l’entorn natural, i les campanyes de sensibilització generalistes, dirigides a tota la població. En concret, per a aquestes actuacions l’Ajuntament compta amb 16.656,72 euros. La responsable d’aquesta regidoria, Asun Vera, ha afirmat que “el nostre objectiu és millorar la conscienciació ciutadana respecte del medi ambiente, per a això hem programat actuacions molt variades al llarg de l’any”.


Segons ha declarat l’alcalde de la localitat, Antonio Bernabeu, “pel Consistori és fonamental estretir els llaços i treballar de la mà d’organitzacions com Creu Roja, ja que permet a l’administració arribar a tota la societat”.