El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament de Cocentaina aposta per la rehabilitació del nucli urbà

A més, s’amplia el termini per a sol·licitar l’ajuda de rehabilitació de façanes fins al 14 de juny, que compta amb 25.000 euros del Pressupost Municipal per a aquestes subvencions.

L’Ajuntament de Cocentaina continua amb el seu projecte de recuperar el nucli urbà de la població i rehabilitar moltes de les façanes. És per això que ha llançat unes ajudes per a dur-ho a terme, i que ha ampliat el termini de sol·licitud fins al 14 de juny.

Aquest projecte de revitalització del barri antic es realitzarà gràcies als 25.000 euros del Pressupost Municipal amb els que compta el consistori per tal de realitzar aquestes rehabilitacions. A més, el mateix Ajuntament ha informat que aquest pressupost es podria veure incrementat si hi ha una elevada demanda de peticions.

El regidor d’Hisenda, Marcos Castelló, ha recordat que aquesta línia de subvencions es completa amb la reparació de les cobertes del centre històric, projecte del qual pròximament eixirà la convocatòria. També, vol recordar que des del 2008, l’Ajuntament ha destinat 1,5 milions d’euros en millorar les façanes del centre històric de la localitat, una xifra que es tradueix en més de 140 edificis en els quals s’han actuat.

Des de l’Ajuntament de Cocentaina informen que es podrà sol·licitar aquesta ajuda fins al 14 de juny i que les ajudes poden arribar fins al 95% del pressupost de rehabilitació depenent de la capacitat econòmica de cada sol·licitant. Tots els detalls d’aquesta convocatòria estaran a més, a la web de l’Ajuntament de Cocentaina.