El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament de Cocentaina contracta dos nous operaris gràcies a una subvenció de la Generalitat

Operaris contractats amb el programa 'Avalem Joves'

El pla integral d'ocupació i formació Avalem Experiència és una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana, finançada pel Fondo Social Europeu, amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades majors de 30 anys

Una subvenció de 27.533 € atorgada per Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) permetrà al Consistori contestà contractar a dos aturats del municipi per a realitzar tasques de manteniment de zones verdes.

La contractació es realitzarà abans que finalitze l'any 2018, amb un contracte de mig any que finalitzarà a la fi de juny del 2019.

Una de les incorporacions és possible mitjançant el programa EMCORD, amb què es contractarà un aturat que porte més d'un any sense feina. L'altra contractació serà amb el programa EMCORP (Avalem Experiència), en aquest cas per a una persona aturada major de 30 anys. Cadascun dels contractes suposa una inversió de 13.766 €, la meitat de la quantia total.

La Regidora de Promoció Econòmica, Mariona Carbonell, ha explicat que el consistori està buscant totes les ajudes que siga possible rebre per part d'altres administracions per a "facilitar l'accés a la vida laboral de les persones desocupades".