El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament de Cocentaina destina 30.000 € a les escoles públiques municipals

L’Ajuntament de Cocentaina destina 30.000 € a les escoles públiques municipals / Ajunt. Cocentaina
Les actuacions són pel CEIP Real Blanc, el Sant Joan Bosco i l’Escola d’Adults FPA Beniassent

L’Ajuntament de Cocentaina invertix 30.000 € en les escoles públiques municipals. 10.000 € per a cada una, que són: el CEIP Real Blanc, el Sant Joan Bosco i l’Escola d’Adults FPA Beniassent

L’últim trimestre de 2017 l’Ajuntament de Cocentaina va destinar 30.000 € del romanent per a fer les actuacions que el CEIP Real Blanc, el Sant Joan Bosco i l’Escola d’Adults FPA Beniassent li van transmetre a la regidora d’Educació, un total de 10.000 € per centre.

El Bosco ha instal·lat dos marquesines i ha comprat ordinadors portàtils. Per la seua part, el Real Blanc també ha instal·lat una marquesina a l’entrada de l’edifici per millorar l’accés els dies de pluja i evitar que l’alumnat es banye, a més del canvi de tres portes d’emergència que durant aquestes setmanes seran substituïdes per altres noves que garantisquen una millor evacuació de l’edifici en cas d’urgència.

I pel que fa a la FPA les actuacions han sigut tres: reparar i polir el pis, pintar l’aula de ioga i posar estors i cortines per a algunes classes.

Mireia Estepa, regidoria d’Educació, amb açò, vol millorar l’estat de les escoles en allò que els centres han triat i diu que “pensem que és important seguir fent inversions en el manteniment de les nostres instal·lacions, especialment, quan en elles estan desenvolupant-se i aprenent els xiquets i xiquetes que són el futur del poble i les persones adultes a qui la societat contestana té molt a agrair-los” i afegeix que “a finals de l’estiu es va parlar amb les directores i director dels centres públics municipals i han sigut elles i ell qui han decidit en què volien que l’Ajuntament invertira els 10.000 € que vam destinar a cada escola, ja que considerem que són qui millor coneixen les necessitats del seu alumnat”.

A banda dels 30.000 €, a l’escola del Bosco i la del Real, en desembre van instal·lar un sistema d’alarmes per evitar robatoris.