El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament de Cocentaina diu que els agents cobraran aquest 2022, i assegura que així s'havia acordat

Ajuntament de Cocentaina, imatge de recurs

Desacord entre el sindicat de funcionatis FESEP i l'Ajuntament de Cocentaina pel retard en el pagament als agents que vingueren d'altres municipis a reforçar la seguretat en la Fira de Tots Sants. L'Ajuntament assegura que havia acordat pagar als agents en 2022, i FESEP diu que eixe era l'acord amb els policies de Cocentaina, però no en els que vingueren de fora que encara no han cobrat.

FESEP, el Sindicat de Personal Funcionari, on s'inclou la Policia Local, ha emés un comunicat on retrau a l'Ajuntament que encara no haja pagat als agents de la policia local que vingueren d'altres municipis, com Ontinyent o Muro, a reforçar la seguretat en la Fira de Tots Sants.

Des de l'Ajuntament valoren negativament aquest comunicat perquè asseguren que van ser precisament els agents qui demanaren cobrar en 2022, per tal que Hisenda no els cobrara massa. Des del Sindicat diuen que l'acord era amb els policies del municipi que, efectivament, ha cobrat cadascun quan ha considerat convenient des de la finalització de la Fira, però no amb els agents que venien de fora. Des del consistori consideren que el problema està entre els agents i asseguren que es pagaran les hores aquest 2022 tal com s'havia acordat.