El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament de Cocentaina dóna a conèixer el funcionament i les taxes de la piscina municipal

Piscina municipal Cocentaina

La reserva del torn de bany es realitzarà online amb la corresponent cita prèvia

La Regidoria d'Esports i l'Ajuntament de Cocentaina estan treballant per a poder iniciar la temporada de piscina el més prompte possible, complint amb totes les mesures necessàries per adaptar la instal·lació i poder garantir la seguritat dels usuaris i treballadors

Des del juliol i fins al 6 de setembre es podrà gaudir de la piscina municipal. L'horari d'ús de la piscina tindrà quatre franges horàries, és a dir, quatre torns, tenint 30 minuts la piscina buida de gent entre una franja i l'altra per a realitzar el protocol de neteja i desinfecció.

Les franges horàries són les següents: 10:00 a 12:00 (franja horària sols per a jubilats), 12:30 a 14:30, 15:00 a 17:00 i 17:30 a 20:00. Sempre la reserva del torn de bany es realitzarà online amb la corresponent cita prèvia.

Cal mencionar que tots els usuaris d'aquesta temporada tindran carnet i sols realitzaran la reserva online els que ho tinguen, i en el moment d'accedir a la piscina passaran la targeta pel lector per a tindre monitoritzat el control d'accés. No hi hauran entrades d'un dia i tampoc hi haura abonaments de cinc entrades. Per a tramitar els carnets, hi ha que anar a l'oficina del pavelló del poliesportiu municipal.

L'aforament serà de 117 usuaris per torn, al dia hi haurà un màxim de 468 usuaris. Hi haurà nou zones d'espai comú dins del recinte de la piscina, i les diferents nou zones tindran un aforament específic, sempre complint les mesures de distanciament social. S'afavorirà la rotació en quant l'ús de la piscina per part dels usuaris per a que tots tinguen les mateixes possibilitats de banyar-se.

L'ordenança reguladora de la taxa pel servei sofreix una modificació en quant a les limitacions que experimenta el servei prestat, pel que s'interpreta una modificació d'aquesta ordenança limitant també així la taxa i quedant aquest de la següent manera: