El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament de Cocentaina i la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana signen un conveni de col·laboració

El pròxim acte esportiu serà Campionat d'Espanya sub-16 i infantils d'hoquei i tindrà lloc el 13 i 14 de juny.

La signatura s'ha dut a terme el dilluns 18 de febrer al saló de Plens de l'Ajuntament de Cocentaina.

L'Ajuntament de Cocentaina expandeix fronteres amb els esports i s'uneix en col·laboració amb la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana, en el que els dos beneficiaris majoritaris a llarg termini són el Club Patinatge Artístic Cocentaina i l'Hoquei Club Cocentaina.

Aquest conveni estableix un marc de col·laboració esportiva, tècnica, pedagògica i de formació entre l'Ajuntament de la Vila Comtal i la Federació, amb l'objectiu de convertir a Cocentaina en Seu Oficial del Programa de Tecnificació de la FPCV i, també, formalitzar la relació que tenen aquestes dues institucions treballant en formacions contínues, entrenaments i tecnificacions, jornades, i celebracions de competicions de caràcter autonòmic i/o nacional.

A l'acte hi han estat presents el Regidor d'Esports, Saül Botella; l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa; el President de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana, Salvador Català; el President de l'Hoquei Club Cocentaina, Jorge Hernández; i la Presidenta del Club Patinatge Artístic Cocentaina, M. José Marcet.