El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament de Cocentaina obri la convocatòria de les ajudes parèntesi II

Fase II

De la primera fase d’aquestes ajudes ja s’ha fet efectiu el pagament de més de 74.000€, sense comptar les sol·licituds que encara estan en tràmit de resolució.

L’Ajuntament de Cocentaina llança la segona convocatòria de les ajudes Parèntesis. Tota la tramitació es realitzarà de forma obligatòria i el termini per a presentar les sol·licituds és del 6 al 20 de Juliol

Aquestes ajudes es dirigeixen als autònoms i empreses amb un màxim de 10 treballadors que tinguen el domicili fiscal a Cocentaina. En aquesta ocasió van dirigides a sectors com el comerç minorista, estètica, sectors de l’espectacle, acadèmies d’ensenyament, és a dir, tots aquells sectors que no estaven en la convocatòria de les Parèntesi I. Tots els epígrafs de les activitats beneficiàries es contemplen a l’annex de les presents bases.

La quantia màxima per sol·licitud ascendeix a 2000€ per persona treballadora autònoma o microempresa. A banda, es concedirà una quantia fixa de 200€ per treballadora afiliada a la Seguretat Social en data de 31 de desembre de 2021.

Aquestes ajudes que ascendeixen a 307.009,00€, en les quals Generalitat aporta 62,5% (191.880,62€), Diputació d’Alacant el 22,5% (69.077,02€) i el restant 15% (46.051,36) l’Ajuntament de Cocentaina.

De la primera fase d’aquestes ajudes ja s’ha fet efectiu el pagament de més de 74.000€, sense comptar les sol·licituds que encara estan en tràmit de resolució.

Aquesta convocatòria, igual que la primera, van destinades a pal·liar els danys econòmics que ha causat la COVID-19 en tots els sectors econòmics, posant l’accent en les empreses més menudes i en les persones autònomes.

Cal destacar que tota la tramitació es realitzarà de forma obligatòria en aquest enllaç:

 (http://cocentaina.sedeelectronica.es)