El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament de Cocentaina proposa la continuació de la remodelació del Camp de futbol de la Via

L’Ajuntament de Cocentaina vol proposar la continuació de la segona fase de remodelació del Camp de futbol de la Via / Govern Contestà
Suposarà la construcció de 6 nous vestidors i un magatzem per a material

6 nous vestidors i un magatzem per a material són les novetats de la segona fase de la remodelació del Camp de futbol de la Via, ubicat al Poliesportiu Municipal que vol proposar l’Ajuntament de Cocentaina.

L'equip de Govern contestà proposa executar la segona fase de remodelació del Camp de la Via ubicat al Poliesportiu Municipal en el pròxim Plenari.

La intenció dels socialistes de dur endavant aquest projecte és que s'emmarque dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis (PPOS) de l’any 2019, i així poder fer front, amb l'ajuda de l'ens provincial dels 365.000 euros d'inversió que suposarà la construcció de sis nous vestidors al recentment inaugurat Camp de la Via, així com d'un magatzem de material.

Aquesta ha sigut l’alternativa proposada per l’equip de Govern després que l’oposició s'oposara a la rehabilitació d'un habitatge municipal a la plaça de la Vila per a reubicar i millorar els serveis i l'accessibilitat d'àrees com el Jutjat de Pau, el SIC o Ràdio Cocentaina.

La portaveu de l’equip de govern socialista Mariona Carbonell, diu que “el projecte dels vestidors del camp de la Via s'ajusta als requisits tècnics del Pla Provincial d'Obres i Serveis, el coneixen tots des de fa molt de temps. És una inversió econòmicament ajustada, així que esperem no trobar cap entrebanc més, ni cap excusa a partir d'ara”.

Respecte de la posició de l’oposició, Carbonell conclou: “Quan es tanca una porta, s'ha d'obrir-ne altra, i això és el que hem fet des de l’equip de govern socialista. Analitzant les possibilitats, hem buscat una eixida a una negativa i a una falta de projecte per part de l’oposició. El que vertaderament fa mal al poble de Cocentaina no és la confrontació política o la diversitat d'opinions o discrepància respecte d'un projecte o d'altre. El que fa mal és la falta d'aquest projecte de base, la falta d'iniciatives i el fet que darrere d'una negativa no hi haja res més que un interés polític en fer mal a l'equip de Govern i en paralitzar la gestió. No permetrem paralitzar aquest poble”