El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

El Teatre Principal és el lloc on s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de l'Assocació de Sant Jordi (ASJ). El punt més important és el 6: Designació del càrrec de Sant Jordiet per al 2020. ARAMULTIMÈDIA ofereix en directe un vídeo. Informació al minut.

Més informació

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

L'Ajuntament de Muro contracta 5 persones gràcies a subvencions autonòmiques

Fins a 64.000 € ha invertit la Conselleria d’Economia Sostenible en Muro per a afavorir la contractació de 5 persones. Tots cinc treballaran a jornada completa amb un contracte de sis mesos i mig.

L'equip de govern de Muro ha optat per reforçar l’equip de neteja d’edificis i de conserges, a més ha creat una brigada d’obres i oficis múltiples. Les dues subvencions són: el programa EMCORP, per a la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys, per import de 33.160 €; i el programa EMCORD, per a la contractació de persones en situació d’atur de llarga durada, per un import de 30.875 €.

L'alcaldessa de Muro, Jaquelin Cerdà, ha afirmat que "amb aquestes dues subvencions podem reforçar la plantilla de l’Ajuntament i disposar d’una brigada d’obres per als Serveis Municipals, per a resoldre els problemes de manteniment que diàriament sorgeixen al carrer i així millorar la vida dels nostres veïns i veïnes".