El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ajuntament de Muro vol que el cantant Paco Muñoz siga reconegut amb l’Alta Distinció de la Generalitat

Aquesta distinció a Paco Muñoz, reconeix els seus mèrits en defensa i difusió de la cultura del País Valencià i de les llibertats

A proposta de la regidoria de Cultura, l'ajuntament de Muro, ha acordat sol·licitar al Ple del Consell la concessió de l’Alta Distinció de la Generalitat al cantant Paco Muñoz, com a reconeixement als seus mèrits en defensa i difusió de la cultura del País Valencià i de les llibertats.

L'edil de Cultura, Sergi Silvestre, afirma que "de mèrits no li’n falten, per tota la tasca i trajectòria artística personal, l’impuls a altres artistes, i l’activisme continu i encara viu en defensa i projecció de la llengua, la cultura i les llibertats”.
Ara, de cara al Nou d'octubre, el president de la Generalitat ho tindrà en consideració, quan es lliuren aquestes distincions en l’acte cívic que se celebra al Palau de la Generalitat.

L’acord de l’Ajuntament de Muro se suma així al d'altres consistoris, com ara Almoines, Bocairent, Ontinyent, Olleria, Quatretonda, Salem o Dénia, i entitats com l'Associació del Tren Alcoi-Gandia o l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida, entre altres, que ja n’han tramés la sol·licitud.
Jacquelin Cerdà, l'alcaldessa de la localitat ha manifestat la seua satisfacció, “Paco Muñoz és un referent fonamental per a la cultura i la música valenciana i en valencià, sense la seua aportació no s’entendria el valencianisme de l’actualitat".