El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament defensa la fira Tapa i Festa amb les xifres de resultats

Un moment de la fira Tapa i Festa a la Glorieta/AM
Tot arran les crítiques a l'organització per part del PP i Guanyar

22 hostalers alcoians beneficiats, alguns d'ells amb facturació superior als 11.000 euros; i més de 10.000 visites en tres dies. La regidora de consum Maria Baca mostra aquestes xifres per valorar de manera molt positiva la primera Fira Tapa i Festa a la Glorieta, malgrat les crítiques de l'oposició.

La regidora de consum Maria Baca defensa la celebració de la primera fira Tapa i Festa a la Glorieta en els Moros i Cristians 2016, tot després de diferents crítiques rebudes per l'oposició. Maria Baca assegura que "no s'ha produït un 'menyspreu a empreses alcoianes', com estableix en el seu comunicat Guanyar, ni un 'fet discriminatori i intolerable', com indica el PP en el seu comunicat, ja que els 22 operadors participants en la Fira són hostalers alcoians que tenen els seus negocis en diferents punts de la ciutat i que s'han beneficiat per primera vegada del motor econòmic que suposen les Festes".

La regidora explica que "hem comptat amb diverses empreses col·laboradores alcoianes i una cervesera que han finançat la realització de la Fira mitjançant aportacions econòmiques destinades a finançar despeses logístiques com sonorització, mobiliari, materials, promoció, etc., el que és habitual en aquest tipus d'esdeveniments". I assegura que al llarg dels tres dies, més de 10.000 persones han visitat la fira, i alguns dels operadors ha aconseguit fins als 11.000 euros de facturació, "fet que demostra la important repercussió econòmica que ha tingut per a les empreses participants".

Tot i això, Maria Baca recorda que es tracta de la primera edició d'aquesta fira, i que "ja hem contactat amb les empreses participants que ens estan aportant algunes millores que s'introduiran en la pròxima edició i tenim prevista una reunió d'avaluació que tindrà lloc durant les pròximes setmanes".