El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament demana precaució als parcs infantils

Un xiquet espera a poder jugar de nou en el parc./ Jordi Ferri

Cal respectar les mesures de distància i portar mascareta. També es demana als pares que siguen prudents, i porten gel per a netejar les mans dels xiquets sovint. Al larg d'aquesta setmana es reobriran 32 parcs infantils a la ciutat. 

Al llarg d'aquesta setmana l'Ajuntament té previst desinfectar i reobrir els 32 parcs amb jocs infantils que hi ha a la ciutat. Es desinfectaran diàriament, i des del consistori demanen a les famílies que intenten respectar les distàncies de seguretat i la higiene. 

Una de les zones que primer es van clausurar i que tornen a obrir en aquesta fase 3 a la Comunitat Valenciana són els parcs de jocs infantils. Des de l'Ajuntament d'Alcoi estan preparant-los per a obrir-los de manera progressiva al llarg d'aquesta setmana, i poder tornar a oferir aquest espai a les famílies. 

El regidor Jordi Martínez explica que no han obert el primer dia de fase 3 perquè esperaven per si es dictaminaven mesures concretes per a aquestes zones, però com no ha sigut així, han iniciat la desinfecció prèvia de tots els parcs, i a mesura que estiguen preparats s'obriran. Després, es desinfectaran diverses vegades al dia per part de la brigada d'Obres i Serveis. 

Desinfecció a diversos parcs infantls de la ciutat

Jordi Martínez recorda que no hi ha normes d'aforament als parcs infantils, així que demana responsabilitat i prudència als pares, En la mesura dels possibles, que intenten respectar la distància de metre i mig entre xiquets, i en cas contrari que porten mascareta; i que tinguen gel hidroalcohòlic per poder netejar sovint les mans dels menors.